كوسة محشية باللحمة المفرومة
صفحة 1 من اصل 1
كوسة محشية باللحمة المفرومة
الكوسة مليانة بالمعادن والفيتامينات
الكوسة من الخضراوات المفيدة جدا لأنها مليانة
بالمعادن والفيتامينات، والنهارده هنعمل الكوسة بطريقة مختلفة شوية عن
الطرق التقليدية علشان تحبّبي أولادك فيها..
كوسة محشية باللحمة المفرومة
الطريقة:
كيلو كوسة
½1 كوب أرز
2 مكعب مرقة دجاج
½ كيلو لحمة مفروم
2 ثمرة طماطم مقطعة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
حزمة بقدونس مفرومة
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
ملح وفلفل أبيض
بصلة متوسطة
3 كوب مية
الطريقة:
1- اغسلي الكوسة وقوّريها بس من غير تقشير، علشان تفضل محتفظة بقيمتها الغذائية، وبعد كده تبّليها من جوة بشوية ملح صغيرين.
2-
اغسلي الأرز وانقعيه في مية لمدة 15 دقيقة، وبعد كده صفّيه واخلطيه مع
الطماطم المقطّعة واللحمة والبقدونس والبصل والثوم، وتبّلي الخلطة بالملح
والفلفل والقرفة ومكعب مرقة دجاج.
3- احشي الكوسة بالخلطة دي
ورصّيها في الحلة، وحطّيها على النار وضيفي عليها المية ومكعب مرق دجاج
والصلصة والملح والفلفل، وسيبيها تستوي على نار هادية.. وبالهنا والشفا.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة مايو 31, 2013 11:38 am من طرف سهير احمد
» كروت افراح مزينة بأجمل الفراشات
الخميس مايو 30, 2013 9:18 pm من طرف سهير احمد
» أفضل 5 خلطات طبيعية للعناية بالقدمين
الخميس مايو 30, 2013 9:15 pm من طرف سهير احمد
» طرق طبيعيه لازاله اثار الحبوب
الخميس مايو 30, 2013 9:12 pm من طرف سهير احمد
» داماس تطرح مجموعة مجوهرات فرفشة المرحة لهذا الصيف
الخميس مايو 30, 2013 9:10 pm من طرف سهير احمد
» فائدة المشي + الجماع في الشهر التاسع
الأربعاء مايو 29, 2013 7:03 pm من طرف سهير احمد
» ما فائدة المشيمة
الأربعاء مايو 29, 2013 7:01 pm من طرف سهير احمد
» لماذا تلد المراة وهي مستيقظة ؟
الأربعاء مايو 29, 2013 6:59 pm من طرف سهير احمد
» الخلطة الالمانية لنسف الشحوم
الأربعاء مايو 29, 2013 6:53 pm من طرف سهير احمد