طاجن الشاورما بالبطاطس والبشاميل
صفحة 1 من اصل 1
طاجن الشاورما بالبطاطس والبشاميل
اول طبقه هي الشاورما
ممكن شاورما لحمه او فراخ
هنتبلها بالاتي:
ميه بصل
توم مفروم
عصير ليمونه
خل
زبادي
ملح _فلفل_ بهار_قرفه
مكن تضيفي عصير نص برتقاله وبشر برتقال بتدي طعم جميل
هنسيب اللحمه في التتبيله قبلها بليله في التلاجه
علي النار هنحط صينيه ونسيبها تسخن وبعدين نحط الشاورما
عشان يحصل لها صدمه علي نار عاليه
وبعد كده نهدي النار هنلاقيها تنزل ميه هنسيبها لحد ما تقرب تستوي ونضيف بصل وفلفل مقطعين شرايح
ونسيبهم لحد ما الشاورما تكمل سوي
هنحطها في صينيه بيركس او اي صينيه
هنا انا عملت ميكس من شاورما الفراخ وشاورما اللحمه
الطبقه التانيه البطاطس:
بطاطس مسلوقه ونهرسها ونضيف عليها
معلقه زبده
معلقتين جبنه رومي مبشوره
معلقتين بقدونس مفروم
4/1 كوب لبن حليب
ملح وفلفل
نخلطهم مع بعض كويس ونشكلهم كور ونرصهم فوق طبقه الشاورما
الطبقه التالته البشاميل:
نعمل بشاميل بالطريقه العاديه
نشوح معلقتين دقيق في معلقتين زبده
ثم نضيف نص لتر لبن ونقلب بالمضرب السلك
نشيل البشاميل من علي النار وهو لسه سخن نضيف عليه جبنه موتزاريلا حوالي كوبايه
ونقلب عشان تسيح الموتزاريلا ونضيف ملح وفلفل
هنصبه فوق كور البطاطس
هنضع علي الوجه رشه بقسماط ورشه بابريكا لو عندك
هندخل الصينيه الفرن علي درجه 180 لمده 3/1 ساعه تقريبا
ودا شكله النهائي
يتاكل مع عيش ومخلل بيبقي طعمه جميل جداااا
ممكن شاورما لحمه او فراخ
هنتبلها بالاتي:
ميه بصل
توم مفروم
عصير ليمونه
خل
زبادي
ملح _فلفل_ بهار_قرفه
مكن تضيفي عصير نص برتقاله وبشر برتقال بتدي طعم جميل
هنسيب اللحمه في التتبيله قبلها بليله في التلاجه
علي النار هنحط صينيه ونسيبها تسخن وبعدين نحط الشاورما
عشان يحصل لها صدمه علي نار عاليه
وبعد كده نهدي النار هنلاقيها تنزل ميه هنسيبها لحد ما تقرب تستوي ونضيف بصل وفلفل مقطعين شرايح
ونسيبهم لحد ما الشاورما تكمل سوي
هنحطها في صينيه بيركس او اي صينيه
هنا انا عملت ميكس من شاورما الفراخ وشاورما اللحمه
الطبقه التانيه البطاطس:
بطاطس مسلوقه ونهرسها ونضيف عليها
معلقه زبده
معلقتين جبنه رومي مبشوره
معلقتين بقدونس مفروم
4/1 كوب لبن حليب
ملح وفلفل
نخلطهم مع بعض كويس ونشكلهم كور ونرصهم فوق طبقه الشاورما
الطبقه التالته البشاميل:
نعمل بشاميل بالطريقه العاديه
نشوح معلقتين دقيق في معلقتين زبده
ثم نضيف نص لتر لبن ونقلب بالمضرب السلك
نشيل البشاميل من علي النار وهو لسه سخن نضيف عليه جبنه موتزاريلا حوالي كوبايه
ونقلب عشان تسيح الموتزاريلا ونضيف ملح وفلفل
هنصبه فوق كور البطاطس
هنضع علي الوجه رشه بقسماط ورشه بابريكا لو عندك
هندخل الصينيه الفرن علي درجه 180 لمده 3/1 ساعه تقريبا
ودا شكله النهائي
يتاكل مع عيش ومخلل بيبقي طعمه جميل جداااا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة مايو 31, 2013 11:38 am من طرف سهير احمد
» كروت افراح مزينة بأجمل الفراشات
الخميس مايو 30, 2013 9:18 pm من طرف سهير احمد
» أفضل 5 خلطات طبيعية للعناية بالقدمين
الخميس مايو 30, 2013 9:15 pm من طرف سهير احمد
» طرق طبيعيه لازاله اثار الحبوب
الخميس مايو 30, 2013 9:12 pm من طرف سهير احمد
» داماس تطرح مجموعة مجوهرات فرفشة المرحة لهذا الصيف
الخميس مايو 30, 2013 9:10 pm من طرف سهير احمد
» فائدة المشي + الجماع في الشهر التاسع
الأربعاء مايو 29, 2013 7:03 pm من طرف سهير احمد
» ما فائدة المشيمة
الأربعاء مايو 29, 2013 7:01 pm من طرف سهير احمد
» لماذا تلد المراة وهي مستيقظة ؟
الأربعاء مايو 29, 2013 6:59 pm من طرف سهير احمد
» الخلطة الالمانية لنسف الشحوم
الأربعاء مايو 29, 2013 6:53 pm من طرف سهير احمد