محشي ورق عنب وفراخ مشويه
صفحة 1 من اصل 1
محشي ورق عنب وفراخ مشويه
المكونات :
*فرخه مقطعه (انا بستخدم اوراك بس )
*كيس بلاستيك
*اربع معالق صلصه
*معلقتين صويا صوص حلوه
*معلقه كاري
*معلقه شطه وفلفل وملح حسب الرغبه
*لمونتين
*معلقه خل
*مرقه دجاج ماجي ندوبها ف كبايه ميه سخنه
*ونص معلقه توابل بيتزا
الطريقه :
طبعا هتنضفي الفراخ وتسبيها بملح
وبعدها تغسليها
وتحطيها فـ التتبيله :
و بعـد كـدة نحطهـا فى الكـيس ونسيبها فـ التلاجـة من بالليـل لحـد تانـي يوم ..
نيجـي للمحشـي :
طريقة الخلطـة :
* 6 كوب ارز مصـري
* 5 كوب عصير طماطم
* خضرة مقطعه
توابل ( ملح وفلفل وكمون وتوابل البيتزا بتدي طعم حلو اوى للخلطة )
* 3 بصلات مقطعه صغير
* مرقة دجاج ماجي
الطريقـة :
نغسل الرز ونسيبة يتصفي
* نحمــر البصلة لحد ما تاخد اللون دة
* بعد كدة نحط عصير الطماطم والتوايل كلها و الماجي ونسيبها لحد ما تتسبكـ وبعد ما تتسبكـ نحط عليها الخضرة المقطعه :
* نسيبها على النار لمدة 5 دقايق وبعد كدة نطفي النار ونحط الرز عليها :
ونخلط الرز بالخلطة كويس اوي :
وبعد كدة ناخد ورق العنب انا بستخدمة معاب ونوعــة ( قــودي ) احلى نوع بصراحـة ورقتة حلوة بتستوى بسرعه و مش ناشفة اوى :
و طبعا هنحط حلة فيها مية ونسيبها تغلي اول ماتغلى نحط فيها ملح وكمون ونحط فيها ورق العنب تقريبا 3 او 4 دقايق وبعد كدة نشطفه :
وبعد كدة هنعمل الكوسة نقشرها خفيف اوي ونقورها ونعمل الفلفل الرومي :
وبعد كدة نحشى ورق العنب والكوسة والفلفل الرومي ( انا بحب احط تحت ورق العنب بصل وجزر وطماطم طعمها بيبقى حلو اوى ) :
ودي صورة لورق العنب والكوسة والفلفل الرومي بعد الحشو :
ودي صورة للاكلة كلها :
*فرخه مقطعه (انا بستخدم اوراك بس )
*كيس بلاستيك
*اربع معالق صلصه
*معلقتين صويا صوص حلوه
*معلقه كاري
*معلقه شطه وفلفل وملح حسب الرغبه
*لمونتين
*معلقه خل
*مرقه دجاج ماجي ندوبها ف كبايه ميه سخنه
*ونص معلقه توابل بيتزا
الطريقه :
طبعا هتنضفي الفراخ وتسبيها بملح
وبعدها تغسليها
وتحطيها فـ التتبيله :
و بعـد كـدة نحطهـا فى الكـيس ونسيبها فـ التلاجـة من بالليـل لحـد تانـي يوم ..
نيجـي للمحشـي :
طريقة الخلطـة :
* 6 كوب ارز مصـري
* 5 كوب عصير طماطم
* خضرة مقطعه
توابل ( ملح وفلفل وكمون وتوابل البيتزا بتدي طعم حلو اوى للخلطة )
* 3 بصلات مقطعه صغير
* مرقة دجاج ماجي
الطريقـة :
نغسل الرز ونسيبة يتصفي
* نحمــر البصلة لحد ما تاخد اللون دة
* بعد كدة نحط عصير الطماطم والتوايل كلها و الماجي ونسيبها لحد ما تتسبكـ وبعد ما تتسبكـ نحط عليها الخضرة المقطعه :
* نسيبها على النار لمدة 5 دقايق وبعد كدة نطفي النار ونحط الرز عليها :
ونخلط الرز بالخلطة كويس اوي :
وبعد كدة ناخد ورق العنب انا بستخدمة معاب ونوعــة ( قــودي ) احلى نوع بصراحـة ورقتة حلوة بتستوى بسرعه و مش ناشفة اوى :
و طبعا هنحط حلة فيها مية ونسيبها تغلي اول ماتغلى نحط فيها ملح وكمون ونحط فيها ورق العنب تقريبا 3 او 4 دقايق وبعد كدة نشطفه :
وبعد كدة هنعمل الكوسة نقشرها خفيف اوي ونقورها ونعمل الفلفل الرومي :
وبعد كدة نحشى ورق العنب والكوسة والفلفل الرومي ( انا بحب احط تحت ورق العنب بصل وجزر وطماطم طعمها بيبقى حلو اوى ) :
ودي صورة لورق العنب والكوسة والفلفل الرومي بعد الحشو :
ودي صورة للاكلة كلها :
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الجمعة مايو 31, 2013 11:38 am من طرف سهير احمد
» كروت افراح مزينة بأجمل الفراشات
الخميس مايو 30, 2013 9:18 pm من طرف سهير احمد
» أفضل 5 خلطات طبيعية للعناية بالقدمين
الخميس مايو 30, 2013 9:15 pm من طرف سهير احمد
» طرق طبيعيه لازاله اثار الحبوب
الخميس مايو 30, 2013 9:12 pm من طرف سهير احمد
» داماس تطرح مجموعة مجوهرات فرفشة المرحة لهذا الصيف
الخميس مايو 30, 2013 9:10 pm من طرف سهير احمد
» فائدة المشي + الجماع في الشهر التاسع
الأربعاء مايو 29, 2013 7:03 pm من طرف سهير احمد
» ما فائدة المشيمة
الأربعاء مايو 29, 2013 7:01 pm من طرف سهير احمد
» لماذا تلد المراة وهي مستيقظة ؟
الأربعاء مايو 29, 2013 6:59 pm من طرف سهير احمد
» الخلطة الالمانية لنسف الشحوم
الأربعاء مايو 29, 2013 6:53 pm من طرف سهير احمد