اورفيلام فى كل بيت
ربسم الله الرحمن الرحيم


محشي ورق عنب وفراخ مشويه

اذهب الى الأسفل

محشي ورق عنب وفراخ مشويه

مُساهمة  سهير احمد في الخميس ديسمبر 27, 2012 6:39 pm

المكونات :

*فرخه مقطعه (انا بستخدم اوراك بس )

*كيس بلاستيك

*اربع معالق صلصه

*معلقتين صويا صوص حلوه

*معلقه كاري

*معلقه شطه وفلفل وملح حسب الرغبه

*لمونتين

*معلقه خل

*مرقه دجاج ماجي ندوبها ف كبايه ميه سخنه

*ونص معلقه توابل بيتزا

الطريقه :

طبعا هتنضفي الفراخ وتسبيها بملح




وبعدها تغسليها

وتحطيها فـ التتبيله :




و بعـد كـدة نحطهـا فى الكـيس ونسيبها فـ التلاجـة من بالليـل لحـد تانـي يوم ..





نيجـي للمحشـي :

طريقة الخلطـة :

* 6 كوب ارز مصـري

* 5 كوب عصير طماطم

* خضرة مقطعه

توابل ( ملح وفلفل وكمون وتوابل البيتزا بتدي طعم حلو اوى للخلطة )

* 3 بصلات مقطعه صغير

* مرقة دجاج ماجي

الطريقـة :

نغسل الرز ونسيبة يتصفي




* نحمــر البصلة لحد ما تاخد اللون دة



* بعد كدة نحط عصير الطماطم والتوايل كلها و الماجي ونسيبها لحد ما تتسبكـ وبعد ما تتسبكـ نحط عليها الخضرة المقطعه :





* نسيبها على النار لمدة 5 دقايق وبعد كدة نطفي النار ونحط الرز عليها :





ونخلط الرز بالخلطة كويس اوي :




وبعد كدة ناخد ورق العنب انا بستخدمة معاب ونوعــة ( قــودي ) احلى نوع بصراحـة ورقتة حلوة بتستوى بسرعه و مش ناشفة اوى :




و طبعا هنحط حلة فيها مية ونسيبها تغلي اول ماتغلى نحط فيها ملح وكمون ونحط فيها ورق العنب تقريبا 3 او 4 دقايق وبعد كدة نشطفه :




وبعد كدة هنعمل الكوسة نقشرها خفيف اوي ونقورها ونعمل الفلفل الرومي :




وبعد كدة نحشى ورق العنب والكوسة والفلفل الرومي ( انا بحب احط تحت ورق العنب بصل وجزر وطماطم طعمها بيبقى حلو اوى ) :



ودي صورة لورق العنب والكوسة والفلفل الرومي بعد الحشو :








ودي صورة للاكلة كلها :



سهير احمد
Admin

عدد المساهمات : 840
تاريخ التسجيل : 24/07/2012
العمر : 36

http://oriflamehome.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى